Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Κοινωνική Προσφορά στους Αθλητές του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ελληνικού – Αργυρούπολης από το Mediterraneo First Care

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Στο πλαίσιο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (Ε.Κ.Ε) το Mediterraneo First Care, αποδέχθηκε την πρόταση των κυρίων Κωνσταντίνου Μηνόπουλου, Ρευματολόγου & Υπεύθυνου Παιδικής Μέριμνας και Γεωργίου Καλλιντέρη, Προέδρου Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, και προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ προαθλητική καρδιολογική εξέταση και καρδιογράφημα (Η.Κ.Γ) στους δημότες, οι οποίοι συμμετέχουν στα προγράμματα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου του Οργανισμού Νεολαίας & Αθλητισμού Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης (Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α).
Οι προσφορές εξετάσεων προληπτικού ελέγχου εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Πρότυπης Μονάδας Πρωτοβάθμιας Υγείας Mediterraneo First Care, μέσα από το οποίο αναδεικνύει τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της να παρέχει διαρκώς υπηρεσίες υγείας, προστιθέμενης αξίας σε προσιτές τιμές.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι όπως καλέσουν τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα-Παρασκευή από τις 08:00 – 21:00 στο τηλεφωνικό κέντρο 210-91.17.900 για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.
Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση επικυρωμένης κάρτας, αστυνομικής ταυτότητας και του παραπεμπτικού του Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α.
Το Mediterraneo First Care στεγάζεται στο Εμπορικό Κέντρο City Plaza Γλυφάδας Λεωφ. Βουλιαγμένης 85, στο 3ο όροφο (Είσοδο 1).
Το Πολυϊατρείο Mediterraneo First Care αποτελεί Πρότυπη Μονάδα Πρωτοβάθμιας Υγείας, η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί το 2018 αποτελούμενο από 12 Ιατρικά Τμήματα. Με συνεργάτες και στελέχη, καταξιωμένους και διακεκριμένους Ιατρούς & Οδοντιάτρους, υπερσύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και πρότυπες κτιριακές εγκαταστάσεις στο πλέον νευραλγικό σημείο της Γλυφάδας το Εμπορικό Κέντρο City Plaza, το οποίο διαθέτει χώρο στάθμευσης 300 θέσεων. Με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, το Mediterraneo First Care, έχει ως αποστολή την παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε προσιτές τιμές.

 [Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 6 Απριλίου 2019]

Scroll to Top