Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Επίσκεψη του Δημοσθένη Δ. Δόγκα στο Δήμο Μαραθώνα και στο πολύπαθο ΜΑΤΙ

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης < 1 λεπτό

Ο Δημοσθένης Δ. Δόγκας, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος του Τομέα Ανατολικής Αττικής με την Παράταξη «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» του Γιάννη Σγουρού, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δήμο Μαραθώνα, στο πλαίσιο της επικοινωνίας του με τους πολίτες για το αύριο της Αττικής.
Ο Δ. Δόγκας, βρέθηκε αρχικά σε κεντρικούς δρόμους και στην πλατεία του Δήμου Μαραθώνα, όπου συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Συζήτησε μαζί τους για τα κυριότερα προβλήματα που απασχολούν την καθημερινότητά τους, όπως είναι η έλλειψη φωτισμού και ασφάλειας στην πλατεία αλλά και στους δρόμους, η ελλιπής καθαριότητα του Δήμου, τα προβλήματα των δικτύων αποχέτευσης και ύδρευσης, καθώς και τα σοβαρά προβλήματα στην αγορά λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης.
Στη συνέχεια, ο Δ. Δόγκας επισκέφθηκε το Μάτι, που επλήγη από τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018, από όπου και δήλωσε τα εξής:
«Βρίσκομαι, σήμερα, στο μαρτυρικό Μάτι, γιατί μαρτυρικό είναι, μετά από 101, τουλάχιστον εγγεγραμμένα θύματα. Εδώ, βλέπουμε το πώς επηρέασε η φωτιά τη ζωή των κατοίκων, τη φύση και ολόκληρη την περιοχή. Στο πλαίσιο της αντιπυρικής περιόδου θα πρέπει να προσέχουμε και να λαμβάνουμε τα μέτρα προφύλαξης που απαιτούνται. Επίσης, καλό θα ήταν η Περιφέρεια Αττικής και το κράτος να ενισχύουν οικονομικά την πρόληψη για φαινόμενα πυρκαγιάς και όχι την καταστολή αυτών. Να ευχηθούμε, όλοι μας, καλή δύναμη στους ανθρώπους οι οποίοι επέζησαν, έχοντας πάντα γερά στη μνήμη μας τους ανθρώπους που χάθηκαν. Καλό κουράγιο στους πυροσβέστες και στους εθελοντές μας».

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 18 Μαΐου 2019]

Scroll to Top