Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Στην παραλία της Γλυφάδας επιστρέφει το… Seatrac

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Αναμένεται την Τρίτη 31 Μαΐου η άφιξη του Seatrac και η εγκατάστασή του στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας. Οι συντονισμένες ενέργειες του Στέλιου Κουρουπάκη, εντεταλμένου για τα ΑμεΑ δημοτικού συμβούλου του Δήμου Γλυφάδας φέρνουν το seatrac ξανά στην παραλία της Γλυφάδας δίδοντας τη δυνατότητα σε ανθρώπους με κινητικά προβλήματα να απολαύσουν με ασφάλεια τα καλοκαιρινά τους μπάνια.
Από τη στιγμή που το Seatrac αποσύρθηκε πέρσι το φθινόπωρο, εστάλη στην ομάδα TOBEA του Πανεπιστημίου Πατρών για επισκευή, συντήρηση και φύλαξη ώστε να επιστρέψει το φετινό Μάιο πανέτοιμο για πλήρη λειτουργία και χρήση.
Ακολουθώντας το περσινό της πρότυπο, η δημοτική αρχή και φέτος αναμένεται να εγκαταστήσει παραπλεύρως του Seatrac μια πλήρη υποδομή προκειμένου η πρόσβαση των ανθρώπων με κινητικά προβλήματα να είναι εύκολη. Θυμίζουμε ότι πέρσι είχε εγκατασταθεί ένας ξύλινος διάδρομος με κουπαστή, ομπρέλα για να μην λιάζετε ο λουόμενος, ειδική σήμανση για την χρήση και λειτουργία του seatrac, τουαλέτες για ΑμεΑ, ενώ οι θέσεις στάθμευσης που είχαν οριοθετηθεί παρέμειναν όλη την χρονιά.

Φωτογραφικό υλικό από την εγκατάσταση του Seatrac στην παραλία της Γλυφάδας το καλοκαίρι του 2015.

IMG_1382_s IMG_1539_s seatrac_1587_s seatrac_1581_s

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 28 Μαΐου 2016]

Διαβάστε επίσης:

Αναβαθμισμένο το Seatrac στην παραλία της Γλυφάδας – Περισσότερες παροχές και ασφάλεια στους λουόμενους

Scroll to Top