Γλυφάδα: Πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 6-14 ετών

Γλυφάδα

Από την Τετάρτη, 8 Ιουνίου ως και την Πέμπτη, 16 Ιουνίου θα πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μάκης Λιούγκας» (Φοίβης 14, πλατεία Νυμφών), από τις 10 π.μ. ως τις 6 μ.μ., οι εγγραφές για το πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης του Δήμου Γλυφάδας. Η συνολική διάρκεια του προγράμματος θα είναι πέντε εβδομάδες (21 Ιουνίου-22 Ιουλίου), στη διάρκεια των οποίων θα λειτουργεί καθημερινά από τις 7:30 π.μ. ως τις 4:15 μ.μ.

Final_Page_1

Το πρόγραμμα (summer camp) είναι ανοιχτό για όλα τα παιδιά 6-14 ετών των μόνιμων κατοίκων της πόλης. Στόχος είναι η στήριξη των οικογενειών των κατοίκων της Γλυφάδας και η προσφορά ψυχαγωγίας, δημιουργικής απασχόλησης και γνώσης στα παιδιά.

Στις καλοκαιρινές μας δραστηριότητες έχουμε φροντίσει οι μικροί μας φίλοι να έρθουν σε επαφή με ένα πλήθος αθλημάτων (στίβο, μπάσκετ, κολύμβηση, κλπ,), να συνδεθούν με πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα και να αναπτύξουν το δυναμικό τους μέσα από υγιή αθλητικά πρότυπα! Θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικές εκδρομές σε μουσεία και αλλού, ενώ θα υπάρχουν καθημερινά αθλητικές δράσεις, δημιουργικά παιχνίδια και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν στις όμορφες παραλίες των νοτίων προαστίων, να εκφραστούν δημιουργικά, να συνδεθούν με το κομμάτι της κοινωνικής προσφοράς και ευαισθησίας, να γελάσουν με αγαπημένα παλιά και νέα παιχνίδια, να ξεχαστούν μέσα από τις περιπέτειες ηρώων του κινηματογράφου, να ενδυναμώσουν τα θετικά τους γνωρίσματα, να δημιουργήσουν παρέες και σχέσεις φιλίας και συντροφικότητας!

 

Τα δικαιολογητικά συμμετοχής που πρέπει να υποβάλλονται μαζί με την αίτηση εγγραφής είναι τα ακόλουθα:

– Εκκαθαριστικό Εφορίας

– Πιστοποιητικό γεννήσεως (για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2010)

– Τελευταίος λογαριασμός ΔΕΚΟ

Το κόστος της συμμετοχής στο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης ανέρχεται στα 50 ευρώ ανά παιδί (το υπόλοιπο κόστος καλύπτεται από το Δήμο.) Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2108943800.