Εγγραφείτε στο Newsletter μας

«Σινεμά ο Παράδεισος» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Γλυφάδα

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Ένα καλοκαίρι κινηματογραφικών προβολών σε υπαίθριους χώρους διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Γλυφάδας. Τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο, γνωστές ταινίες του ελληνικού και παγκόσμιου κινηματογράφου, για μικρούς και μεγάλους, θα προβάλλονται σε πλατείες και άλλους δημοτικούς χώρους, με ώρα έναρξης στις 9 μ.μ. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Ο Δήμος Γλυφάδας στηρίζει και ενισχύει έμπρακτα τον πολιτισμό, προσφέροντας μια διέξοδο διασκέδασης και «διαφυγής» στους πολίτες, που ειδικά αυτή την περίοδο οι περισσότεροι την έχουν ανάγκη. Οι εκδηλώσεις, με τον τίτλο «Σινεμά ο Παράδεισος», προσφέρουν ένα δροσερό κινηματογραφικό τρίμηνο στους δημότες, τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες της πόλης.

«Διοργανώνουμε για δεύτερη χρονιά τη μεγάλη, ανοιχτή, γιορτή του κινηματογράφου στην πόλη μας, που πέρυσι αγκαλιάστηκε με ενθουσιασμό από τους πολίτες», τόνισε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου. «Ορισμένα από τα ωραιότερα σημεία της Γλυφάδας μετατρέπονται σε υπαίθριες κινηματογραφικές αίθουσες και προσκαλούμε όλους να τις ‘γεμίσουν’».

Cinama2016

Scroll to Top