Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εντός του 2017 το νέο 6ο Νηπιαγωγείο Βούλας

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης < 1 λεπτό

Του Γιώργου Λαουτάρη

Προς το τέλος της βαίνει η περιπέτεια του 6ου Νηπιαγωγείου Βούλας, του σχολείου που έμεινε στην ιστορία των δημοτικών πραγμάτων ως … “τραπεζαρία”. Μολονότι ότι το σχολείο είχε ιδρυθεί κανονικά, για δύο σχολικές χρονιές μέχρι το 2014 στεγάστηκε σε έναν εντελώς ακατάλληλο χώρο, μια “τραπεζαρία” όπως χαρακτηριστικά κατήγγειλαν τότε οι γονείς.
Η διοίκηση Κωνσταντέλλου βρήκε στην αρχή της σχολικής χρονιάς μια προσωρινή λύση, παραχωρώντας μια βοηθητική αίθουσα εντός του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας, η οποία περιφράχθηκε και απέκτησε ξεχωριστή αυλή και τουαλέτες. Ωστόσο, το στεγαστικό πρόβλημα παρέμενε. Όπως όμως ανακοινώθηκε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, η εκκρεμότητα “ξεκόλλησε”, μιας και ο Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων ανέλαβε να εκπονήσει την τεχνική μελέτη και την κατασκευή του έργου. Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος μάλιστα αποτόλμησε την πρόβλεψη ότι το σχολείο θα είναι έτοιμο “σε ενάμιση χρόνο”, μεταφέροντας τις διαβεβαιώσεις των στελεχών του ΟΣΚ.
Χώρος ανέγερσης του νέου Νηπιαγωγείου θα είναι το οικόπεδο που άφησε στον Δήμο ως κληροδότημα η οικογένεια Μποτόπουλου, το οποί βρίσκεται στην οδό Μπότσαρη 5.

Scroll to Top