Καθαρίστηκε οικόπεδο στην Άνω Γλυφάδα που για πολλά έτη ήταν εστία μόλυνσης

Γλυφάδα

oikopedo glyfada_katharismos1Ικανοποιήθηκε ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων στην οδό Γορτυνίας στην Άνω Γλυφάδα

Οι συντονισμένες ενέργειες του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας του Δήμου Γλυφάδας κ. Μάριου Κασσέρη εξασφάλισαν τις σχετικές εγκρίσεις (από την Δ/νση Υγείας, Εισαγγελική εντολή, παρουσία αστυνομίας) για τον καθαρισμό του ακινήτου – επί της οδού Γορτυνίας – που ήταν για πολλά έτη εστία μόλυνσης της περιοχής.
oikopedo glyfada_katharismosΑρκετές ώρες χρειάστηκαν από τα συνεργεία του Δήμου (του πρασίνου και της καθαριότητας), το πρωί της Τετάρτης, 9 Δεκεμβρίου, για τον καθαρισμό του κτηρίου εντός του ακινήτου, αλλά και του περιβάλλοντος χώρου. Οι κάτοικοι της περιοχής, βλέποντας τις ενέργειες στο παράπλευρο από αυτούς ακίνητο, βγήκαν στο δρόμο και συνεχάρησαν τον Αντιδήμαρχο για την επίλυση του χρόνιου αιτήματός τους. Κάποιος γείτονας μάλιστα από τη χαρά του πρόσφερε και καφεδάκι σε όλους τους εργαζόμενους.
Όπως μας ενημέρωσε ο Αντιδήμαρχος κ. Κασσέρης, έχουν ήδη δρομολογηθεί και αναμένονται οι σχετικές εγκρίσεις για άλλα δύο ακίνητα του δήμου – επί των οδών Ανατ. Ρωμυλίας και Γεννηματά. Ο ίδιος δε, ευχαριστεί θερμά όλους τους εργαζόμενους που έλαβαν μέρος στις εργασίες καθαρισμού κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, καθώς και το τμήμα καθαριότητας που ανταποκρίθηκε άμεσα με τη συνδρομή εργαζομένων και μηχανημάτων αποκομιδής των υλικών.