Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αναβαθμίζεται το Γκολφ Γλυφάδας – Δύο νέα μηχανήματα στο δυναμικό της δημοτικής επιχείρησης

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά

golf glyfadas_mixanimata_7Δυο σύγχρονα χορτοκοπτικά μηχανήματα ανήκουν από το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στον εξοπλισμό  του Γκολφ της Γλυφάδας. Πρόκειται για δύο «τρακτέρ» που θα αναβαθμίσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους γκόλφερς, αφού θα βελτιώσουν το γήπεδο. Το πρώτο, παρά τα capital controls, κατάφερε η διοίκηση του Γκολφ να το εισάγει από την Αμερική, ενώ το δεύτερο αγοράστηκε από την Ελλάδα και είναι ευρωπαϊκής κατασκευής. Σε δηλώσεις του στον «Π», ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης του Γκολφ της Γλυφάδας κ. Στέλιος Κουρουπάκης τόνισε ότι από το 1999 δεν έχει αγοραστεί μηχάνημα για το γκολφ και το γήπεδο ήταν σε άθλια  κατάσταση. golf glyfadas_mixanimata_2Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την παραλαβή των μηχανημάτων οι γκόλφερς, που βρέθηκαν στο χώρο, έκπληκτοι παρατηρούσαν τα νέα αποκτήματα και οι πιο ενθουσιώδεις δε δίστασαν να τα φωτογραφίσουν. Παρόντες στην τελετή παραλαβής ήταν ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γιώργος Παπανικολάου, οι Αντιπρόεδροι του Γκολφ Αθανάσιος Σκαλτσάς και Νίκος Λεβετσοβίτης, η Διευθύνουσα Σύμβουλος κ. Υπακοή Γερογιαννάκη, ο Υπεύθυνος Γηπέδου κ. Νίκος Παπαμαύρος και μέλη του Δ.Σ..

 

golf glyfadas_mixanimata_5Τι άλλαξε το 2015 επί Νέας Διοίκησης
Ευκαιρίας δοθείσης, ο νέος Πρόεδρος του Γκολφ κ. Στέλιος Κουρουπάκης ανέφερε στον «Π» τί έλαβε χώρα το διάστημα που μεσολάβησε από την ανάληψη των καθηκόντων του. Μάλιστα, μας ξενάγησε στους χώρους, όπου έγιναν οι παρεμβάσεις. Εντύπωση μας προκάλεσε, το παράδοξο της φύλαξης λογιστικών εγγράφων της επιχείρησης, σε ψυγείο. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή, όπως μας τα παρέθεσε ο κ. Κουρουπάκης:
– «Τοποθετήθηκαν συναγερμοί σε όλο το χώρο του γηπέδου, αλλά και κάμερες τελευταίου τύπου για 24ωρη παρακολούθηση».
– «Τοποθετήθηκαν τριάντα παγκάκια σε όλο το γήπεδο».
golf glyfadas_mixanimata_1– «Επισκευάστηκαν τρεις γεωτρήσεις με αλλαγή αντλιών».
– «Ανακαινίστηκε ο χώρος των αποδυτηρίων ».
– «Ανακαινίστηκε ο χώρος της γραμματείας ».
– «Τοποθετήθηκε σύστημα μηχανογράφησης για πρώτη φορά. Αγοράστηκαν υπολογιστές και βοηθητικά προγράμματα».
– «Για πρώτη φορά στην ιστορία του γκολφ από το 1962, οι προπονητές πληρώνουν μικρό τίμημα για τη χρήση του γηπέδου».
– «Μειώθηκε η προμήθεια των πιστωτικών καρτών από 1,6% σε 1%».
golf glyfadas_mixanimata_3golf glyfadas_mixanimata_4 «Επισκευάστηκε η αποθήκη των εργατών, ώστε να μπορούν να περνούν το διάλλειμα υπό ανθρώπινες συνθήκες. Τοποθετήθηκε κλιματιστικό, ψυγείο»..
– «Εξοπλίστηκε με ντουλάπα το γραφείο του λογιστή χωρίς περιττά έξοδα, αφού αγοράστηκαν οι πρώτες ύλες και ολοκληρώθηκε η κατασκευή της από εργάτη της δημοτικής επιχείρησης.

 

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 19.12.2015]

Scroll to Top