Αν θέλετε κάτι να πραγματοποιηθεί το 2016, τότε στείλτε… ΓΡΑΜΜΑ στον ΔΗΜΑΡΧΟ …Και ύστερα στον Άγιο Βασίλη!

Άλιμος Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη Γλυφάδα Ελληνικό Αργυρούπολη Ηλιούπολη

letter to mayorΑυτές τις ημέρες συνηθίζεται για τους μικρότερους κυρίως πολίτες – δημότες και κατοίκους – να συντάσσουν γράμμα απευθυνόμενοι στον Άγιο Βασίλη εξιστορώντας του τη χρονιά που πέρασε γεμάτη κυρίως από καλές πράξεις. Μόλις περιγράψουν πόσο καλοί ήταν τη χρονιά που αποχαιρετούν, στη συνέχεια του ζητούν το δώρο εκείνο που θα τους γεμίσει χαρά, θα τους ανταμείψει για τις καλές ενέργειες τους και θα τους βοηθήσει να θέσουν ακόμη υψηλότερους στόχους τη χρονιά που ξεκινά. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που ο Άγιος Βασίλης έχει επιτελέσει το καθήκον του αλλά κάτι εκκρεμεί για να νιώσει και ο πολίτης ολοκληρωμένη ευτυχία;

Μικρός δημότης και κάτοικος συνάντησε τον Δήμαρχο και του είπε πως πέρσι ο Άγιος Βασίλης του έφερε το ποδήλατο που τόσο επιθυμούσε. Προσπάθησε πολλές φορές να κάνει βόλτα με αυτό, όμως οι πολυσύχναστοι δρόμοι και τα ανύπαρκτα πεζοδρόμια στην περιοχή του δεν του επέτρεψαν να το χαρεί. Έτσι απευθύνθηκε στον Δήμαρχο και του ζήτησε να φτιάξει το πεζοδρόμιο της γειτονιάς του. Ο δήμαρχος με χαμόγελο χάιδεψε το μικρό πολίτη και του υποσχέθηκε ότι το 2016 θα έχει πεζοδρόμιο για να κάνει ποδήλατο.

Αν λοιπόν κι εσείς επιθυμείτε να γίνει η ευχή σας πραγματικότητα, δώστε προτεραιότητα στο γράμμα σας και στείλτε το στον Δήμαρχο της πόλης σας. Έχετε ελπίδες να το δείτε να υλοποιείται γιατί λέει και ο σοφός λαός… «Μην τάξεις σ’ άγιο κερί και σε παιδί κουλούρι»!

Δήμαρχοι της περιοχής, ανοίξτε τα γραμματοκιβώτια σας …