Φιλανθρωπικό χριστουγεννιάτικο bazaar «Με περίσσευμα καρδίας…» από την Γεννάδειο Σχολή

Άλιμος

Με πολύ πλήθος και περισσότερο πάθος, η ΓΕΝΝΑΔΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ διοργάνωσε και φέτος στις φιλόξενες εγκαταστάσεις της (Καλαμακίου 104Β, Άλιμος) εορταστικό Φιλανθρωπικό Bazaar με τις μοναδικές Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες των ίδιων των μαθητών της, με θεατρικές παραστάσεις των λιλιπούτειων φίλων της (Προνηπίου και Νηπιαγωγείου), με μοντέρνα χορευτικά, με επίδειξη τμημάτων Ρυθμικής και Ενόργανης Γυμναστικής, με παραδοσιακά έθιμα και κάλαντα Χριστουγέννων , τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά, καθώς επίσης και με άλλα πολλά και ποικίλα δρώμενα.
Τα έσοδα απ΄ τις παραπάνω εκδηλώσεις διατέθηκαν στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ», τα δε συγκεντρωθέντα είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, απορρυπαντικά, φάρμακα, σχολικά είδη κλπ.) απ’ την παράλληλη δράση του Σχολείου, παραδόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αλίμου.
Μέσα σ’ αυτό το ξεχωριστό γιορτάσι, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί ακούμπησαν το μεγαλείο της Ανθρωπιάς με τη μοναδική φλόγα της αγάπης, τη φλόγα που φλογίζει τις καρδιές μας και γεμίζει τις ψυχές μας!
Ευχαριστούμε από καρδιάς τους γονείς και τους φίλους της ΓΕΝΝΑΔΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ, για την πρωτοφανή ανταπόκρισή τους και την ενθουσιώδη συμμετοχή τους στις αξιέπαινες προσπάθειες των μαθητών μας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

[Δημοσιεύτηκε στον Παλμό της Γλυφάδας, 26 Δεκεμβρίου 2015]

gennadeios bazaar 2015_7 gennadeios bazaar 2015_8 gennadeios bazaar 2015_6 gennadeios bazaar 2015_5 gennadeios bazaar 2015_4 gennadeios bazaar 2015_3 gennadeios bazaar 2015_2 gennadeios bazaar 2015_1