Σημαντικές οι αποφάσεις της Πολιτικής Γραμματείας της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ Ελληνικού-Αργυρούπολης»

Ελληνικό Αργυρούπολη

Συνήλθε τη Δευτέρα στην καθιερωμένη μηνιαία συνάντηση της η ολομέλεια των Τομεαρχών της Πολιτικής Γραμματείας της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ Ελληνικού – Αργυρούπολης.
Μετά από μία γόνιμη και παραγωγική συζήτηση επί πολλών τρεχόντων θεμάτων λήφθηκε, μεταξύ των άλλων, η απόφαση για τη δημιουργία των εξής τριών Επιτροπών:
– Της Επιτροπής Οργάνωσης του 2ου Τακτικού Συνεδρίου της παράταξης, που θα πραγματοποιηθεί εντός του 2018.
– Της Επιτροπής Διαλόγου με πολιτικούς χώρους, δημοτικές παρατάξεις και ανεξάρτητες προσωπικότητες, που έχουν τις ίδιες αυτοδιοικητικές θέσεις με την «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ».
– Της Επιτροπής Εκπόνησης του Προγράμματος της παράταξης για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.
Υπενθυμίζεται, ότι ο επικεφαλής της παράταξης, Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, κ. Γιάννης Κωνσταντάτος στην συνεδρία της ολομέλειας της υπερ-εκαντονταμελούς Κεντρικής Επιτροπής της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ στις 2/3/2017 είχε τονίσει ότι:
«Η παράταξή μας είναι πλέον ένα καθαρά αυτοδιοικητικό κίνημα, που παρουσιάζει μεγάλη δυναμική στην κοινωνία, που τα μέλη του προέρχονται από διάφορους πολιτικούς χώρους, αλλά όλα, χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση, και έχουν όλοι και όλες τις ίδιες αυτοδιοικητικές θέσεις, αρχές, οράματα και στόχους με αυτά της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ».
Ήδη «προ των πυλών» της παράταξης βρίσκονται πολλά στελέχη άλλων χώρων, δείγμα της μεγάλης δυναμικής που συνεχώς αναπτύσσει στην κοινωνία η παράταξη.
Σημειώνεται, ότι η ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ, η μεγάλη ενιαία και ανεξάρτητη παράταξη της σημερινής διοίκησης του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης είναι από τις ελάχιστες παρατάξεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ Βαθμού, που έχει δομή “πολιτικού κόμματος”, με ενεργά όργανα, σύγχρονο κανονισμό λειτουργίας, συλλογικές αποφάσεις, συντονισμένες δραστηριότητες, προγραμματισμό και απολογισμό έργου.

 [Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 14 Οκτωβρίου 2017]