Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ενισχύει τη Δημοτική Τράπεζα Αίματος του Δήμου Γλυφάδας η τρίτη αιμοδοσία. «Οι εθελοντές αιμοδότες έφτασαν τους 100»

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

glyfada_triti aimodosia_3Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 η τρίτη εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το Τμήμα αιμοδοσίας του Ασκληπίειου Βούλας για την Τράπεζα αίματος του δήμου Γλυφάδας. Δεκάδες ήταν οι δημότες που έσπευσαν στο παλαιό Δημαρχείο προσφέροντας ένα τόσο πολύτιμο αγαθό για την υγεία των συνανθρώπων τους.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ, από τη Κοινωνική υπηρεσία του Δήμου μας τη Γεωργία Τσιώλη και από το Κοινωνικό Ιατρείο τον Πέτρο Δουδέση. Θερμές ευχαριστίες» έστειλε επίσης «σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες μας που στήριξαν για άλλη μια φορά την Δημοτική Τράπεζα Αίματος της Γλυφάδας» η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Μέριμνας & Αλληλεγγύης κ. Άννυ Καυκά.

glyfada_triti aimodosia_5«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που έδωσαν το παρόν στην αιμοδοσία του Σαββάτου αλλά και στις δύο προηγούμενες που διοργάνωσε ο δήμος Γλυφάδας μέσα στη χρονιά. Είναι μεγάλη μας χαρά να βλέπουμε ότι ο αριθμός των εθελοντών αιμοδοτών αυξάνεται κάθε φορά. Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία οι εθελοντές αιμοδότες έφτασαν τους 100. Είναι ένα σημαντικό επίτευγμα και γεγονός αν αναλογιστούμε ότι ετησίως η χώρα μας εισάγει αίμα από την Ελβετία προκειμένου να χορηγηθεί στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Ας ελπίσουμε λοιπόν στο μέλλον ότι ακόμα περισσότεροι άνθρωποι θα ευαισθητοποιηθούν και θα χαρίσουν 5 λεπτά από τη ζωή τους προκειμένου κι αυτοί να γίνουν οι ήρωες ενός συνανθρώπου τους σώζοντας έτσι μια ζωή», είπε στον «Π» ο Πέτρος Δουδέσης.

 

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 2 Ιανουαρίου 2016]


glyfada_triti aimodosia_4
glyfada_triti aimodosia_6glyfada_triti aimodosia_2

Scroll to Top