Υπαίθρια όργανα γυμναστικής και στα 3Β

Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη

Σε τρία σημεία τοποθέτησε προ εβδομάδων η δημοτική αρχή Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης υπαίθρια όργανα γυμναστικής για την ελεύθερη άθληση ενηλίκων.
Αυτά βρίσκονται: Στη Βάρη στη θέση Αλώνι, στη Βούλα στο πάρκο πάνω από τον ναό του Αγίου Ιωάννη και στη Βουλιαγμένη στην πλατεία 24ης Ιουλίου (απέναντι από το Δημαρχείο). Προγραμματίζεται ακόμα η τοποθέτηση σε Βάρκιζα, Πανόραμα και Καβούρι.
Τα όργανα περιλαμβάνουν: Πάγκο κοιλιακών και ραχιαίων, όργανο έλξεων ώμων, όργανο εκγύμνασης ποδιών, stepper, στατικό ποδήλατο, όργανο αεροβαδίσματος, όργανο πιέσεων ώμων και μπάρα βυθίσεων.
H εταιρία ΚΗΠΩΝ ΟΔΟΣ έχοντας επενδύσει στον τομέα της ασφάλειας ειδικεύεται πλέον και στην κατασκευή εξοπλισμού παιδικών χαρών, πάρκων αναψυχής, υπαίθριων γυμναστηρίων εφαρμόζοντας τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα ασφαλείας ΕΝ16630.
Ο σχεδιασμός και η κατασκευή των χώρων αναψυχής γίνεται με σκοπό την δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος που θα μπορεί να προσφέρει σε παιδιά διαφορετικών ηλικιακών ομάδων σωματική αλλά και πνευματική ανάπτυξη.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 11 Νοεμβρίου 2017]