Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΑΠΠΑ Γλυφάδας

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Νέος Πρόεδρος ορίστηκε ο Νίκος Νικολάου

• Την παραίτησή της είχε καταθέσει από τις 7 Νοεμβρίου η Αντιπρόεδρος Μαίρη Παπάζογλου

Παραιτήθηκε από Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Κ.Α.Π.ΠΑ. (Κοινωνική, Αθλητική & Πολιτιστική Παρέμβαση Δήμου Γλυφάδας) ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Παπανικολάου και στη θέση του όρισε νέο Πρόεδρο τον δημοτικό σύμβουλο κ. Νίκο Νικολάου.
Η απόφαση αυτή είχε γίνει νωρίτερα γνωστή όμως επισημοποιήθηκε κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας 27 Νοεμβρίου όπου και ήρθε προς ψήφιση η αποδοχή της παραίτησης του Δημάρχου και η πρόταση για τον ορισμό του νέου Προέδρου. Ο Δήμαρχος εξήγησε ότι ήταν στο τιμόνι του Κ.Α.Π.ΠΑ. για τρεισήμισι σχεδόν χρόνια και στα πλαίσια του καταμερισμού των εργασιών αλλά και της αξιοποίησης του συνόλου της δημοτικής του ομάδας κατέθεσε την παραίτησή του και πρότεινε στη θέση του τον κ. Νίκο Νικολάου.
Το λόγο ζήτησε η Αντιπρόεδρος του Κ.Α.Π.ΠΑ. κ. Μαίρη Παπάζογλου, η οποία με πολύ ήρεμο ύφος και συνάμα ξεκάθαρο τόνο, απευθυνόμενη στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου γνωστοποίησε ότι υπήρχε επιστολή παραίτησής της από τη θέση της Αντιπροέδρου εδώ και μέρες και είχε ζητήσει να τεθεί ως θέμα στο Δ.Σ. και η αντικατάστασή της. Πιο συγκεκριμένα είπε: «Σας έχω στείλει την παραίτησή μου από τις 7 Νοεμβρίου. Δε βλέπω να γίνεται λόγος γι’ αυτό. Οφείλατε αν μη τι άλλο να με έχετε ενημερώσει. Να ξέρω τι γίνεται. 20 ημέρες ούτε ένα τηλεφώνημα. Εκτός από αυτό, επειδή αν δεν το κάνω δε θα είναι συμβατό με τις αρχές μου, θα ψηφίσω την απόφασή σας γιατί αν δε δεχόμουν την απόφαση αυτή θα ήταν απρεπές. Η πράξη σας αυτή επιβραβεύει το 20μηνο που έμεινα στο ΚΑΠΠΑ και όσα έκανα εκεί. Να είστε καλά. Επίσης θα ήθελα να ευχηθώ στο νέο πρόεδρο καλή επιτυχία και να βρει το χρόνο να ασχοληθεί με το ΚΑΠΠΑ γιατί το δεκάμηνο που μετείχε στο διοικητικό συμβούλιο από τα 42 που προέδρευσα εγώ και δύο εσείς (Δήμαρχε) είχε έρθει μόνο στα έξι. Καλή επιτυχία».
Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο προταθείς για τη θέση του Προέδρου κ. Νίκος Νικολάου για να μεταφέρει τις ευχαριστίες του. «Κύριε Δήμαρχε, ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε να μου αναθέσετε το αξίωμα του Προέδρου του Νομικού Προσώπου ΚΑΠΠΑ του Δήμου μας. Σας υπόσχομαι ότι με φρόνηση, ταπεινότητα και τη δική σας συμβολή και συνεργασία θα κάνω ότι μπορώ ούτως ώστε να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας και να πετύχω το καλύτερο δυνατόν για την εξυπηρέτηση των δημοτών μας», είπε.


Η πρόταση της αντιπολίτευσης για αναβολή του θέματος και εισήγησης εκ νέου για δύο αντικαταστάσεις στο διοικητικό συμβούλιο του ΚΑΠΠΑ αντί της μιας προκαθορισμένης δεν υπερψηφίστηκε και έτσι το θέμα πέρασε κατά πλειοψηφία. Ο Δήμαρχος ισχυρίστηκε ότι δεν εισήγαγε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο περί αντικατάστασης αντιπροέδρου καθώς είπε ότι «προσπαθώ να τη μεταπείσω». Τότε πήρε το λόγο η κ. Παπάζογλου και τόνισε ότι δεν την πήρε ούτε ένα τηλέφωνο από τότε που υπέβαλλε την παραίτησή της. «Τα ζητήματα λύνονται με διάλογο. Δε με πήρατε ούτε ένα τηλέφωνο στις 20 ημέρες κύριε Δήμαρχε», ανέφερε.

 

 

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 2 Δεκεμβρίου 2017]

Scroll to Top