Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Παραιτήθηκε από Πρόεδρος για να γίνει… Πρόεδρος ο Νίκος Παπάζογλου

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης < 1 λεπτό
  • Παραίτηση Ν. Παπάζογλου από την Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για τις Τ.Ο. της Ν.Δ.

Την παραίτησή του υπέβαλλε από Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β’θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Γλυφάδας ο Νίκος Παπάζογλου. Την επιστολή παραίτησης ανέγνωσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Στρατής Παναγάκος το βράδυ της Τετάρτης 28 Μαρτίου 2018, ζητώντας από το σώμα να την κάνει αποδεκτή. Οι λόγοι που οδήγησαν τον Νίκο Παπάζογλου σε αυτή του την κίνηση αναλύονται στην επιστολή (αρ. πρωτ. 9715/28.3.2018) που έστειλε προς τον Πρόεδρο ανήμερα της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Γλυφάδας.

«Υποβάλλω την παραίτησή μου από Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου μας και οι λόγοι είναι ότι επειδή πρόκειται να διεκδικήσω την Προεδρία της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας και η θέση που κατέχω σήμερα μου δημιουργεί κώλυμα εκλογιμότητας, παρακαλώ πολύ όπως κάνει δεκτή το σώμα την παραίτησή μου», ανέφερε η επιστολή του κ. Παπάζογλου.

Αφού το σώμα αμέσως έκανε δεκτή την παραίτησή του από τη θέση αυτή, ο ίδιος πήρε το λόγο για να πει τις ευχαριστίες του. Ευχαρίστησε τον Δήμαρχο που «με εμπιστεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια». Ευχαρίστησε τα μέλη της Σχολικής Επιτροπής «για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα».  Και συνέχισε: «Ελπίζω στο μέλλον να έχω και πάλι την ευκαιρία να προσφέρω στο Δήμο μας από κάποια άλλη θέση ευθύνης για το καλό της Γλυφάδας μας. Σας ευχαριστώ».

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 31 Μαρτίου 2018]

Scroll to Top