Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Κλειστό το ΚΕΠ της Γούναρη στη Γλυφάδα

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

«Για τεχνικούς λόγους» θα παραμείνει κλειστό το Β’ ΚΕΠ Γλυφάδας όπως αναφέρει η ανακοίνωση που έχει τοιχοκολληθεί σήμερα απέξω από τις πόρτες του. Το διάστημα που το Β’ ΚΕΠ δε θα εξυπηρετεί κόσμο αναφέρεται ότι θα είναι από τις 16 Μαΐου έως τις 20 Μαΐου 2018.

Η ανακοίνωση προτρέπει τους πολίτες για την εξυπηρέτησή τους να απευθύνονται στο Α’ ΚΕΠ Γλυφάδας που βρίσκεται επί της οδού Γ. Γεννηματά 62 και Πλαπούτα 59 (Τηλ. Επικοινωνίας: 2109652152, 2109630677).

 

Δυστυχώς για την αλλαγή αυτή οι πολίτες δεν είχαν ενημερωθεί έγκαιρα αλλά ούτε και στην ιστοσελίδα του Δήμου Γλυφάδας έχει αναρτηθεί κάποια ανακοίνωση που να ενημερώνει σχετικά με αποτέλεσμα οι πολίτες που από το πρωί κατευθύνονται στο χώρο του ΚΕΠ για να εξυπηρετηθούν να αντιμετωπίζουν μια πρωτόγνωρη κατάσταση και να βρίσκουν τις πόρτες κλειστές. Διαμαρτύρονται και αποχωρούν.

 

Το ρεπορτάζ του «Παλμού» αναφέρει ότι το ΚΕΠ της Γούναρη θα παραμείνει κλειστό και θα μεταστεγαστεί στην οδό Διαδόχου Παύλου 42, σε δημοτικό κτίριο στην Παραλία της Γλυφάδας. Όμως το κτίριο αυτό προετοιμάζεται καταλλήλως για να μπορέσει να δεχτεί τη νέα δομή του ΚΕΠ. Οι εκτιμήσεις της διοίκησης του Δήμου είναι ότι από τις 22 Μαΐου θα μπορέσει να λειτουργήσει στον νέο του χώρο.

Λεπτομέρειες στον ΠΑΛΜΟ του Σαββάτου 19 Μαΐου 2018.

Scroll to Top