Έκτακτη Αιμοδοσία του Γ.Ν. «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ» Βούλας και Διάθεση Ιατροδικαστή

Άλιμος Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη Γλυφάδα Ελληνικό Αργυρούπολη Ηλιούπολη

H Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου του «Ασκληπιείου Βούλας», εκφράζει τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της ανείπωτης τραγωδίας από τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική. Στο πλαίσιο της αυτονόητης κοινωνικής αλληλεγγύης χρέος μας είναι να λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την άμεση ανακούφιση όσων έχουν πληγεί από την καταστροφή.

Το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Ασκληπιείο Βούλας παρέμεινε ανοικτό από Τρίτη 24 Ιουλίου από 8.00 π.μ έως 8.00 μ.μ για να εξυπηρετήσει την αυξημένη προσέλευση του κόσμου προσεγγίζοντας τις 200 αιμοληψίες ημερησίως. Θα παραμείνει ανοικτό τις ίδιες ώρες με το ίδιο όριο αιμοληψιών, σήμερα Πέμπτη 26/07 και αύριο Παρασκευή 27/07.

Επίσης θα είναι ανοικτό, την Κυριακή 29 Ιουλίου από τις 09.00 έως τις 13.00., προκειμένου να πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία υπέρ της τράπεζας αίματος των πυρόπληκτων της Ανατολικής Αττικής, σε συνεργασία με τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, κατόπιν πρωτοβουλίας και διοργάνωσης του Δήμου.

Επιπροσθέτως, το Νοσοκομείο διέθεσε την Ιατροδικαστή κ. Ράζου Άννα στην δύναμη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, προκειμένου να συνδράμει στο βαρύ και δύσκολο έργο της Υπηρεσίας, όπως αυτό προέκυψε από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Για πληροφορίες σχετικά με την Αιμοδοσία μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλ: 213 216 3177 ,3179 και 213 216 3000.