Γλυφάδα: Εγκαίνια Πολυϊατρείου Mediterraneo First Care

Γλυφάδα

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 31/10/18 τα εγκαίνια του Mediterraneo First Care (http://www.mediterraneofc.gr/), της πρώτης ολοκληρωμένης δομής Πρωτοβάθμιων Υπηρεσιών Υγείας σε Εμπορικό Κέντρο στην χώρα μας. Με τη νέα αυτή κίνηση το Mediterraneo Hospital διευρύνει την παρουσία του στο χώρο της Υγείας προσθέτοντας νέες υπηρεσίες.
Η λειτουργία κέντρων πρωτοβάθμιας φροντίδας μέσα σε εμπορικά κέντρα είναι διαδεδομένη διεθνώς. Στην Ελλάδα είναι η πρώτη φορά που λαμβάνει χώρα ένα τέτοιο εγχείρημα.
Ο χώρος λειτουργεί ευχάριστα χαλαρωτικά, δημιουργώντας συγχρόνως ένα κλίμα εμπιστοσύνης. Απευθύνεται στο σύγχρονο πολίτη παρέχοντάς του τη δυνατότητα, καθώς πραγματοποιεί τα ψώνια του, να αναζητήσει την εξειδικευμένη ιατρική συμβουλή, να κάνει εξετάσεις αίματος, να λάβει εξειδικευμένες οδοντιατρικές υπηρεσίες κ.ο.κ.
Οι υπηρεσίες του Mediterraneo First Care, είναι απόλυτα συντονισμένες με αυτές του Mediterraneo Hospital, βασισμένες σταθερά στην ποιότητα.
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό Κέντρο City Plaza στη Γλυφάδα παραβρέθηκαν βουλευτές, o Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γ. Παπανικολάου και ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Ι. Κωνσταντάτος, Δημοτικοί Σύμβουλοι όλων των Δήμων των Νοτίων Προαστίων, εκπρόσωποι αθλητικών και κοινωνικών συλλόγων, εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, μέλη της ιατρικής κοινότητας και πλήθος κόσμου.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 10 Νοεμβρίου 2018]