2019 ευχές για μια Καλή Χρονιά με δυνατούς «Παλμούς» (video)

Άλιμος Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη Γλυφάδα Ελληνικό Αργυρούπολη Ηλιούπολη
  • Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα από την Παναγιώτα, τον Βαγγέλη και την Ευγενία

Με την παραδοσιακή κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας έκανε ποδαρικό και υποδέχτηκε το νέο έτος η ομάδα του «Παλμού». Την δεύτερη ημέρα του νέου έτους συγκεντρωθήκαμε στα γραφεία της εφημερίδας, στη Γλυφάδα, για να ανταλλάξουμε και επίσημα τις ευχές μας για την νέα χρονιά και να ευχηθούμε όλα να πηγαίνουν καλά και με υγεία σε όλους!

Η παρέα του «Παλμού» φέτος ήταν ενισχυμένη και είχε μια μουσική… πρωτοτυπία. Τρία Γλυφαδιωτάκια, η Παναγιώτα, ο Βαγγέλης και η Ευγενία, μαθητές Λυκείου και Δημοτικού, μέλη της Φιλαρμονικής της Γλυφάδας μας επισκέφθηκαν και μας είπαν τις ευχές τους μετά… μουσικής.

Τα «Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα» άνοιξαν το εορταστικό πρόγραμμα και συνεχίσαμε με το «Πάει ο παλιός ο χρόνος». Στην πορεία όλη η ομάδα του «Παλμού» άκουσε κι άλλες συνθέσεις από τα τρία παιδιά που γέμισαν με χαμόγελα και μουσική τα γραφεία μας.

Όλοι ήσαν παρόντες όμως ιδιαίτερης βαρύτητας ήταν η παρουσία του ιδρυτή του «Παλμού» Δημήτρη Φιλιππόπουλου που παρέστη μετά της συζύγου του Χρυσούλας.

Όταν όλα είχαν λάβει τη θέση τους, βασιλόπιτα στο τραπέζι, πιάτα, χαρτοπετσέτες αλλά και το δώρο για τον τυχερό που θα έβρισκε το φλουρί, τις συζητήσεις διαδέχτηκε μια σιωπή και αγωνία αφού ξεκινούσε η κοπή της βασιλόπιτας. Ο εκδότης του «Παλμού» Παύλος Φιλιππόπουλος ευχήθηκε σε όλους «Καλή Χρονιά με υγεία και Παλμό» και ξεκίνησε δίδοντας στον καθένα το κομμάτι που του αναλογούσε.

Η αγωνία δεν κράτησε πολύ. Στα πρώτα κομμάτια της πίτας αναδείχτηκε και ο τυχερός της χρονιάς που ήταν για φέτος ο ίδιος ο οικοδεσπότης. Ο εκδότης του «Παλμού» Παύλος Φιλιππόπουλος βρήκε στο κομμάτι του το φλουρί και έτσι πήρε και το αναμνηστικό δώρο. Βέβαια ο ίδιος προτίμησε να το αφήσει στο γραφείο για να το χαίρονται όλοι. Η πίτα ήταν απολαυστική και το κλίμα ιδιαίτερα ζεστό με χαρά, χαμόγελα και κέφι.

Ευχόμαστε σε όλους να έχουν μια καλή χρονιά με υγεία, πίστη και ελπίδα! Και φυσικά με δυνατούς… «Παλμούς». Και του χρόνου!