Ποδαρικό με… καταστροφές στο δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης

Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη

• Οι ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν καταστροφές στο Κοιμητήριο της Βάρης

Mε το καλημέρα της νέας χρονιάς η Δημοτική Αρχή και η Πολιτική Προστασία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης βρέθηκαν «επί ποδός» από τις 5:30 το πρωί της 1ης Ιανουαρίου, αφού η κακοκαιρία και οι δυνατοί άνεμοι που έπνεαν από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς είχαν ως αποτέλεσαν να πέσουν 15 δέντρα, πινακίδες και να προκληθούν ζημιές σε καλώδια της ΔΕΗ σε πολλά σημεία των τριών δημοτικών ενοτήτων.
Όπως ενημέρωσε η Δημοτική Αρχή από τις ζημιές δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός ενώ οι σοβαρότερες από αυτές προκλήθηκαν στο δημοτικό Κοιμητήριο της Βάρης όπου και έπεσαν δύο μεγάλα κυπαρίσσια, το ένα εκ των οποίων κατέστρεψε έναν τάφο.
Ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και ο εντεταλμένος σύμβουλος
πολιτικής προστασίας Παναγιώτης Σωτηρόπουλος συντόνισαν τις ενέργειες του Δημοτικού μηχανισμού με αποτέλεσμα να αποκατασταθούν άμεσα όλες οι ζημιές και να προγραμματιστεί η επισκευή του τάφου που καταστράφηκε. «Για ακόμα μια φορά τα στελέχη της πολιτικής προστασίας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης έβαλαν το καθήκον πάνω από όλα και φρόντισαν για την προστασία της πόλης μας!!!» τονίζει η ανακοίνωση του Δήμου.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 5 Ιανουαρίου 2019]