Άρχισε η 3η εργολαβία συντήρησης των σχολείων του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης

Με ανακοίνωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος ενημέρωσε για τις εργασίες που συντελούνται στα σχολεία κατά τη διάρκεια των εορτών – διακοπών. «Η 3η στη θητεία μας μεγάλη εργολαβία συντήρησης των σχολικών μας μονάδων ύψους 500 χιλιάδων ευρώ ξεκίνησε εντατικά αυτές τις ημέρες από το 4ο Γυμνάσιο Αργυρούπολης που για πρώτη φορά θα βαφτεί εξωτερικά και ακολουθεί πλήθος εργασιών σε πολλά άλλα σχολεία όπως στο 1ο Δημοτικό Ελληνικού, το 1ο Δημοτικό Αργυρούπολης, στο 6ο Δημοτικό και σε όσα λίγα προαύλια νηπιαγωγείων μας είχαν μείνει που δεν είχαν ανακαινιστεί πλήρως.
Στα 4 χρόνια της θητείας μας η παρέμβαση που έχει γίνει με τις 3 μεγάλες εργολαβίες είναι τεράστια δεδομένου ότι τα περισσότερα σχολικά συγκροτήματα τα παραλάβαμε σε άθλια κατάσταση.
Φυσικά ο αγώνας για καλύτερα σχολεία δεν σταματά ποτέ και οι ανάγκες είναι πάντα μεγάλες αλλά με χρήστη διαχείριση στα οικονομικά μας δείχνουμε πως πάντα η παιδεία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων μας.», ανέφερε.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 5 Ιανουαρίου 2019]