Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Τρεις Γλυφαδιώτες στην Πολιτική Επιτροπή της Ν.Δ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

H Πολιτική Επιτροπή είναι το ανώτατο συλλογικό Όργανο της Νέας Δημοκρατίας μεταξύ δύο Συνεδρίων και συγκροτείται από μέλη που εκλέγονται από το τακτικό Εθνικό Συνέδριο και από μέλη που συμμετέχουν σ’ αυτήν εξ αιτίας της ιδιότητας ή του αξιώματός τους (ex officio). Η θητεία των μελών της Πολιτικής Επιτροπής διαρκεί μέχρι το επόμενο τακτικό Εθνικό Συνέδριο του Κόμματος. Η πρόσφατη εκλογική διαδικασία ανέδειξε μεταξύ των 150 αιρετών μελών και τρεις Γλυφαδιώτες, δύο εκ των οποίων και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Γλυφάδας. Αυτοί με σειρά εκλογής είναι οι:
• Δανάη Δήμητρα Πρόκοβα Κουρουπάκη (με 103 ψήφους και α/α 95)
• Αιμίλιος Βουγιουκλάκης (με 90 ψήφους και α/α 114)
• Αναστασία (Σάσα) Πατεράκη (με 84 ψήφους και α/α 120).

Ευχαριστίες Αιμίλιου Βουγιουκλάκη
«Η εμπιστοσύνη και η αγάπη σας με εξέλεξαν για δεύτερη συνεχή φορά στο ανώτερο όργανο της παράταξής μας,την Πολιτική Επιτροπή! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνέδρους, σε όλους τους φίλους, σε όλους τους συναδέλφους, σε όλους τους αξιόλογους συνυποψηφίους. Η προσπάθεια συνεχίζεται. Με την ίδια ευθύνη, με την ίδια ένταση, με το
ίδιο μεράκι, με την ίδια κατάθεση ψυχής! Σήμερα, το ”αύριο” της πατρίδας μας είναι απόλυτα συνυφασμένο με τον αυριανό Πρωθυπουργό» δήλωσε ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης με το πέρας των διαδικασιών και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 5 Ιανουαρίου 2019]

Scroll to Top