«Έφυγε» ο Ιωάννης Τσερκέζος

Άλιμος Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη Γλυφάδα Ελληνικό Αργυρούπολη Ηλιούπολη

Έφυγε τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής ο Ιωάννης Τσερκέζος. Ο «Local Web Tv» όπως ήταν περισσότερο γνωστός στην τοπική μας κοινωνία αφού ήταν από τους πρώτους που έφεραν τις ζωντανές αναμεταδόσεις των δημοτικών συμβουλίων και εκδηλώσεων, όταν ακόμη το διαδίκτυο ήταν στα πρώτα του βήματα.

Σύμφωνα με το www.localtv.gr ο Ιδρυτής της εταιρίας Ιωαννης Τσερκεζος ξεκίνησε την δραστηριότητα του στον χώρο της ενημέρωσης και επικοινωνίας το 1995 με την δημιουργία του τηλεοπτικού σταθμού LOCALTV (σήμερα είναι το θεματικό κανάλι NICKELODEON), στις εκδόσεις κυκλοφόρησε το περιοδικό localPrive και την εφημερίδα ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ. Το 2003 ιδρύει την εταιρία με τον σημερινό διακριτικό τίτλο LOCALWEBTV.GR με αντικείμενο τις Επιγραμμικες υπηρεσίες (διαδίκτυο), εκδόσεις, απομαγνητοφωνήσεις, παραγωγή εικόνας και ήχου. Η εταιρεία του σήμερα κάλυπτε διαδικτυακά τις συνεδριάσεις των Δήμων Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Αλίμου και Ηλιούπολης στα Νότια Προάστια ενώ είχε επεκταθεί και σε όλη την Αττική.

Όπως πληροφόρησε στα μέσα κοινωνική δικτύωσης ο κουνιάδος του, ο Ιωάννης Τσερκέζος υπεβλήθη σε 14ωρο χειρουργείο καρδιάς από το οποίο δυστυχώς δεν συνήλθε. Η αδελφή του Μαριάννα Τσερκέζου συντετριμμένη έγραψε: «Έφυγε το γελαστό παιδί, έτσι ξαφνικά… μοιάζει σαν πλάκα σαν αυτές που έκανε πάντα…πως να το πιστέψω αγαπημένε μου αδελφέ».

Η κηδεία του Ιωάννη Τσερκέζου θα γίνει την Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου, στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα, στο Κοιμητήριο της Βούλας.

Ο «ΠΑΛΜΟΣ» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.