Τα «Χρόνια Πολλά» δέχτηκε ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος

Ελληνικό Αργυρούπολη

Μια βραδιά γιορτής και έντονου πολιτικού ενδιαφέροντος κατά τη διάρκεια της οποίας δέχτηκε πλήθος ευχών ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος με αφορμή την ονομαστική του εορτή ήταν η 7η Ιανουαρίου 2019.
Ο εορταζόμενος διοργάνωσε μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννη Τσαρπαλή μια όμορφη βραδιά στην οποία δέχτηκαν τις ευχές των συμπολιτών τους, μελών και φίλων της παράταξης, εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων, υποψηφίων και ενεργών πολιτών από τους όμορους Δήμους και όχι μόνο.
Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος στη διάρκεια της γιορτής είδαμε πολιτικά πρόσωπα που στάθηκαν στο πλευρό του Δημάρχου όχι μόνο για να του ευχηθούν για την ονομαστική του εορτή, αλλά και για να φωτογραφηθούν μαζί του και να δηλώσουν έτσι την πολιτική τους στήριξη και συμπάθεια στο πρόσωπό του ενόψει και των εκλογικών διαδικασιών του Μαΐου του τρέχοντος έτους.
Ιδιαιτέρως αισθητή έγινε η παρουσία του Δημάρχου Αθήνας Γιώργου Καμίνη αλλά και του εκπροσώπου τύπου του ΚΙΝΑΛ Δ. Καρανικόλα, καθώς επίσης και των στελεχών της Τοπικής Οργάνωσης ΚΙΝΑΛ Ελληνικού Αργυρούπολης που με την παρουσία τους έδειξαν την στήριξή τους στον Γιάννη Κωνσταντάτο. Ο εορταζόμενος απέδειξε ότι καταφέρνει να συγκεντρώσει πολιτική αποδοχή από το μεγαλύτερο μέρος του πολιτικού φάσματος, αφού η στήριξη του ΚΙΝΑΛ ήρθε να συμπληρώσει τη στήριξη από τη ΝΔ και το Ποτάμι.
Μεταξύ των παρευρισκομένων διακρίναμε από τη Ν.Δ. την Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, τη Σοφία Βούλτεψη, την Άννα Καραμανλή, τους Κωνσταντίνο Κυρανάκη, Μιχάλη Σταυριανουδάκη, Τάσο Γαϊτάνη και Ντόρα Πάλλη υποψήφιους βουλευτές στο νότιο τομέα, τον Υποψήφιο Δήμαρχο Αλίμου Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τον Αιμίλιο Βουγιουκλάκη Δημοτικό Σύμβουλο Γλυφάδας κ.α.


[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 12 Ιανουαρίου 2019]