Εγγραφείτε στο Newsletter μας

«Η Γλυφάδα γυρίζει σελίδα» με τον Στέλιο Θεοδοσόπουλο

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Γλυφάδας, φαρμακοποιός στο επάγγελμα, ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης 16 Ιανουαρίου 2019 ότι η Γλυφάδα γυρίζει σελίδα με τη συμμετοχή του ίδιου και του συνδυασμού του στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Η κίνηση του Στέλιου Θεοδοσόπουλου ήρθε να επιβεβαιώσει κάθε ενέργεια που γινόταν το προηγούμενο διάστημα και να επισημοποιήσει την δράση ενεργών πολιτών που έχουν μια άλλη οπτική για την ανάπτυξη του Δήμου Γλυφάδας, για την άσκηση Διοίκησης και για σοβαρά ζητήματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι δημότες και οι κάτοικοι της περιοχής. Η Γλυφάδα έχει ένα όνομα, βγάζει μια αίγλη αλλά θα μπορούσε να είναι ακόμη καλύτερη. Υπάρχουν πάντα περιθώρια βελτίωσης και ο Στέλιος Θεοδοσόπουλος αναφέρθηκε επιγραμματικά σε κάποια από αυτά δίνοντας έτσι ένα μικρό στίγμα του προγράμματος που ετοιμάζει.
Να σημειωθεί ότι το πάνελ αποτελείτο από τον ίδιο και τον πλαισίωνε ο δικηγόρος Γιώργος Ανδρέου και ο δημοσιογράφος Τάσος Γκουριώτης, οι οποίοι συντόνισαν την εκδήλωση και προλόγισαν τον κ. Θεοδοσόπουλο.
Άξιο προσοχής είναι ότι η εκδήλωση δεν είχε ανοιχτή πρόσκληση, δηλαδή ήταν μεταξύ των άμεσα ενδιαφερομένων σαν μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας και επισημοποίησης της δράσης. Ενώ όσοι έδωσαν το παρόν έμειναν από την αρχή έως το τέλος στο χώρο δείχνοντας έτσι το ενδιαφέρον τους και το σεβασμό τους στο πρόσωπο του Στέλιου Θεοδοσόπουλου.
Μεταξύ των παρισταμένων διακρίναμε τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Τζούβελη, τον δημοτικό σύμβουλο Νίκο Νικολάου, τον π. Δήμαρχο Στέλιο Λανδράκη ο οποίος και από μικροφώνου δήλωσε τη στήριξή του στο πρόσωπο του Στέλιου Θεοδοσόπουλου, τον πρώην πρόεδρο της ΠΟΕ ΟΤΑ Θέμη Μπαλασόπουλο, τον πρ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτη Γιάχο, εν ενεργεία δημοτικούς υπαλλήλους του Δήμου Γλυφάδας, εκπροσώπους συλλόγων της πόλης και πολίτες.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 19 Ιανουαρίου 2019]

Scroll to Top