Με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο και ο Λευτέρης Αργυρουδάκης

Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη

Συνεχίζει τη δυναμική μεταγραφική πορεία η παράταξη «Πόλη για να ζεις» του νυν Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλου κι έτσι μια εβδομάδα μετά τη μεταγραφή του Σπύρου Βαλάτα ανακοίνωσε την προσχώρηση του Βαριώτη Λευτέρη Αργυρουδάκη.
Σε κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν στα τοπικά ΜΜΕ οι δύο άνδρες, δήλωσαν την απόφασή τους που είχε ως αποτέλεσμα την επισημοποίηση της συμπόρευσης και συστράτευσης. Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος μεταξύ άλλων τόνισε ότι «Αποτελεί τιμή για την παράταξη μας και για μένα προσωπικά το γεγονός ότι μας εμπιστεύτηκε και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μου να συμπορευτούμε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λευτέρης Αργυρουδάκης. Η εμπειρία του, οι γνώσεις του, η εργατικότητα του και η αγάπη του για την πόλη είναι προσόντα που έχουν αποδειχθεί πολύτιμα για το Δήμο από το 1990 που εκλέχτηκε για πρώτη φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο Βάρης και θα είναι χρήσιμα για την επόμενη μέρα της περιοχής μας!!!»
Ο Λευτέρης Αργυρουδάκης αποτελεί ένα δυνατό χαρτί για την περιοχή, γεγονός που αποδεικνύει η εκλογή του στα δημοτικά από το 1990, ανελλιπώς. Έχει διατελέσει στο παρελθόν Αντιδήμαρχος σε διαφορετικά διοικητικά σχήματα και το 2014 εξελέγη με την παράταξη του Σπύρου Πανά «Ανεξάρτητη Κίνηση» και έμεινε στα έδρανα της αντιπολίτευσης.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 26 Ιανουαρίου 2019]