Ελληνικό – Αργυρούπολη: Χαμόγελα, κέφι, χορός και βραβεύσεις στην εκδήλωση της «Ενωμένης Πόλης»

Ελληνικό Αργυρούπολη

Το αδιαχώρητο επικράτησε σε παραλιακό μαγαζί του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης το μεσημέρι της Κυριακής με αφορμή την εκδήλωση της «Ενωμένης Πόλης». Ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος υπήρξε φανερά ενθουσιασμένος από την προσέλευση των μελών και την ενότητα της ομάδας του που όλα αυτά τα χρόνια προσφέρει τα μέγιστα. Ο ίδιος στην ομιλία του τόνισε μεταξύ άλλων ότι «τις μεγάλες παρατάξεις τις κάνει ο κόσμος με την αγάπη του και σήμερα στη κοπή της πίτας μας, 700 δημότες, μας απέδειξαν γιατί η Ενωμένη Πόλη είναι η μεγάλη Αυτοδιοικητική παράταξη που έχει κερδίσει δίκαια την καρδιά και την εμπιστοσύνη του λαού της πόλης μας. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς. Συνεχίζουμε έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμα για το μέλλον της πόλης μας».
Στην εκδήλωση εκτός από την κοπή της πίτας και τις ευχές για τη νέα χρονιά βραβεύτηκαν και στελέχη «για την προσφορά τους στον Αγώνα μας για να κάνουμε το Ελληνικό Αργυρούπολη μια Σύγχρονη Πόλη». Τα πρόσωπα που βραβεύτηκαν ήταν ο Δημήτρης Ραμαντζάς, ο Παναγιώτης Μούστος, η Βάσω Σίτρα και ο Φάνης Καλλιντέρης. Ειδικά η βράβευση του τελευταίου ήταν πολύ συγκινητική διότι προ ημερών έφυγε από τη ζωή και έτσι το βραβείο του παρέλαβε ο γιος του Γιώργος που είναι και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με τον Γιάννη Κωνσταντάτο.
Το πολιτικό και παραταξιακό τμήμα της εκδήλωσης είχε ολοκληρωθεί και η σκυτάλη δόθηκε στη διασκέδαση. Το ζωντανό μουσικό πρόγραμμα γρήγορα άναψε το κέφι και ξεσήκωσε τον κόσμο στην πίστα με το Δήμαρχο να είναι πρώτος.

 [Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 2 Μαρτίου 2019]