Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με τη «Γλυφάδα μας» υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ο Χρήστος Ιακωβάτος

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Η Γλυφάδα μας» και υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Παπανικολάου θα είναι στις επικείμενες δημοτικές εκλογές ο Χρήστος Ιακωβάτος. Η επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητάς του έγινε το βράδυ του Σαββάτου, 16 Μαρτίου 2019, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Τρύφωνα όπου ο Χρήστος βρέθηκε με τους συνυποψηφίους του στην εξέδρα για μια πρώτη γνωριμία με τον κόσμο. Ο Χρήστος Ιακωβάτος είναι ενεργός και δραστήριος δημότης και το 2014 είχε θέσει πρώτη φορά υποψηφιότητα στο πλευρό του Στέλιου Δίβαρη. Το 2019 βρίσκει και τους δύο στο συνδυασμό «Η Γλυφάδα μας».

Με το πέρας της εκδήλωσης δήλωσε στον «Παλμό»: «Θα βάλω τις δυνάμεις μου για να συνεισφέρω τα μέγιστα στην πόλη που ζω, δραστηριοποιούμε και απολαμβάνω. Εύχομαι οι συνδημότες μου να με εμπιστευτούν και να με τιμήσουν με την ψήφο τους».

Ιακωβάτος Χρήστος
Ελεύθερος Επαγγελματίας – Φωτογράφος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας
με το συνδυασμό «Η Γλυφάδα μας» Γιώργος Παπανικολάου

Ο Χρήστος Ιακωβάτος είναι Ελεύθερος Επαγγελματίας με αντικείμενο την φωτογραφία. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επισιτισμού. Κατέχει τον τίτλο «Ειδικός Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών και Τροφοδοσίας» της σχολής Le Monde. Γεννήθηκε το 1984, κάτοικος και δημότης Γλυφάδας, με καταγωγή από την Κεφαλλονιά. Γνωρίζει και μιλάει την Αγγλική γλώσσα. Έχει πλούσια κοινωνική δράση. Είναι ειδικός γραμματέας στην Ε.Κ.Ο. (Ειδική Κομματική Οργάνωση) Επαγγελματιών της Ν.Δ. καθώς επίσης και σύνεδρος της Ν.Δ. από τον Μάιο του 2018.

Scroll to Top