Συνάντηση Γ. Αραμπατζή με τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δ. Παπαστεργίου – «Στόχος η βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του Δήμου»

Ηλιούπολη

Αποφασισμένος να αλλάξει σελίδα στον δήμο Ηλιούπολης φαίνεται ο υποψήφιος δήμαρχος Γαβριήλ Αραμπατζής και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Πόλη που Θέλω», με αποκλειστικό στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της Ηλιούπολης.
Ο υποψήφιος δήμαρχος, μετά την επιτυχημένη πρώτη επίσημη εκδήλωση, πραγματοποιεί συνεχείς επαφές και συναντήσεις με εκπροσώπους τοπικών φορέων αλλά κυρίως συνομιλεί σε καθημερινή βάση με τους κατοίκους στις γειτονιές της Ηλιούπολης, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τα προβλήματα και τις ανάγκες των δημοτών, αλλά και τις δράσεις που πρέπει να αναλάβει η επόμενη δημοτική Αρχή, με στόχο την εξάλειψη των παθογενειών του δήμου.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Γαβριήλ Αραμπατζής μέχρι και το συνάδελφο του ηλεκτρολόγο μηχανικό δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου συνάντησε.
Όπως δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης προτεραιότητα της δημοτικής παράταξής του είναι να ενταχθούν στον δήμο καινοτόμες πρωτοβουλίες σε συνεργασία με εκπαιδευτικά και ερευνητικά ιδρύματα και καλές πρακτικές άλλων δήμων με στόχο την βέλτιστη εξυπηρέτηση των δημοτών αλλά και τη μετατροπή της Ηλιούπολης σε ένα σύγχρονο και ευέλικτο Δήμο.

 [Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 16 Μαρτίου 2019]