Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων στη Γλυφάδα

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

H SUCCESSKeys.GR (διακριτικός τίτλος) σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει με θέμα “Βασικές αρχές για την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων στο σπίτι και στην εργασία”.
Ελάτε να συζητήσουμε, μεταξύ άλλων, ποιες είναι καλές και ποιες μη καλές πρακτικές χειρισμού των τροφίμων.
Όσες/όσοι ασχολούνται με την προμήθεια, τη μεταφορά, την αποθήκευση, την προετοιμασία και επεξεργασία των τροφίμων (είτε στο σπίτι είτε επαγγελματικά) γνωρίζουν ότι πρέπει να τηρούνται βασικοί κανόνες υγιεινής και συγκεκριμένες προδιαγραφές με σκοπό την αποφυγή επιμολύνσεων και τη διαφύλαξη της υγείας του καταναλωτή.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας, θα λάβει χώρα την Τρίτη 16 Απριλίου 2019 (από 6:30′ μ.μ. έως 8:30′ μ.μ) στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Γλυφάδας και απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, που ασχολούνται με τα τρόφιμα (επαγγελματίες και μη).
Εκτός από το ενδιαφέρον θέμα, θα υπάρχει και ένα μικρό μπουφέ για τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας, που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους.
Το κύριο θέμα θα παρουσιάσει ο κ. Ιωάννης Γουσγούνης, Χημικός Μηχανικός, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της SUCCESSKeys.GR.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν με τις ομιλίες τους ο κ. Τσιλιμιγκάκης Μιχάλης – Διαιτολόγος – Λιπιδιολόγος & Συγγραφέας (αντιπρόεδρος Ελληνικού Ερευνητικού Ινστιτούτου Επιστημονικής Διατροφής Αθλητών) και ο κ. Δημόκριτος Ρουκάς, DVM, Μικροβιολόγος – Υγιεινολόγος MSc PH, Επιστημονικός Διευθυντής στα Αναλυτικά Εργαστήρια Αθηνών Α.Ε.
Είσοδος ελεύθερη.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 6944141114.

Scroll to Top